Menu uge 43
Er du vegetar så er der selvfølgelig frit valg på alt det grønne.
Er du allergiker siger du det til kokken og vi tager hensyn på dagen og skriver dig i huskebogen.
Den varme kød ret er: Kylling med salvie og Mediterranean grønsager.
Den varme fiske/grønt ret er: Gratineret blomkål med dild og rejer.
Der vil altid være en grøn salat og en fyldig salat
3 slags pålæg, blandet sylt og diverse dipVariationer af ost med tilhørende garniture
Den varme kød ret er: Ungarsk gullasch med kartoffelmos.
Den varme fiske/grønt ret er: Grønsags pasta med bagt tomat og pesto.
Der vil altid være en grøn salat og en fyldig salat
3 slags pålæg, blandet sylt og diverse dipFiskepålæg som er:
Den varme kød ret er: Kalkun cuvette med lun bulgur.
Den varme fiske/grønt ret er: Gryde med kikærter, kartofler, spinat og ris.
Der vil altid være en grøn salat og en fyldig salat
3 slags pålæg, blandet sylt og diverse dipVariationer af ost med tilhørende garniture
Den varme kød ret er: Andelår med pommes rissoles, skysauce og tyttebær.
Den varme fiske/grønt ret er: Fisk med bagt fennikel og kappers mayonnaise.
Der vil altid være en grøn salat og en fyldig salat
3 slags pålæg, blandet sylt og diverse dipSødt til ganen
Fiskepålæg som er:
Den varme kød ret er: Vietnamesisk Braiseret gris med hvidkål, Madagaskar peber og ris.
Den varme fiske/grønt ret er: Klar kartoffel porrer suppe med mynte, ærter og røget fisk, samt hvidløgs crutoner.
Der vil altid være en grøn salat og en fyldig salat
3 slags pålæg, blandet sylt og diverse dip